om tesoit

Posted in Site

TESOIT yder konsulentbistand indenfor en lang række områder.

Missionen for TESOIT er at yde en professionel og engagerede it rådgivning med et højt fagligt niveau. Opgaver mødes med samme professionelle tilgang, uanset opgavens størrelse.

Et højt fagligt og forretningsmæssigt niveau sikre at kunden, får den nødvendige rådgivning indenfor netop det felt der er essentielt for opgaven. TESOIT vægter i høj grad afstemte forventninger i alle projektfaser, for at sikre kundens forventninger til løsninger bliver indfriet. 

Med en baggrund i Infrastruktur leverancer og IT ledelse, matches viden og erfaring til at skabe realistiske målsætninger for virksomheden. Dette er med til at levere et højere værdisæt for virksomheden, for at sikre budgetter, tidsrammer og kravsspecifikationerne følges i tæt dialog med forretningen.

TESOIT Vision

TESOIT ønsker at leverer høj faglighed og professionalitet som skal sikre, at opgaver og projekter løses efter afstemte rammer og forventninger.

TESOIT Kerneværdier

Professionalitet, Loyalitet, Passion, Fleksibilitet, og Viden.

TESOIT Mission

At levere IT rådgivning der matcher kundens forventninger. 

"...keep and define goals is the most important task in project management... it creates realistic and credible business projects...."