infrastruktur

Posted in Site

IT Infrastrukturen er fundamentet for alle virksomheder. Oftes bliver dette desværre også en flaskehals, og et nemt offer for at "sparre" nogle penge på bundlinjen. Ofte opdager man alt for sent påvirkningen af disse beslutninger, og man er derfor ledelsesmæssigt på bagkant overfor det med "småt".

Der er ingen tvivl om at det udgør en potentiel målbar kost-reducering/optimering i alle virksomheder, eksempelvis vil en forkert designet køling være årsag til at man lige så godt kunne pumpe sine penge op i ozonlaget.

Sourcing / Outsourcing / Cloud Solutions

Over vejer din virksomhed at optimere infrastruktur leverancer, kan TESOIT rådgive hvad og hvilke områder der kunne optimeres.

Vi rådgiver indenfor Sourcing, Outsourcing, og Cloud løsninger, og kan hjælpe med at projektere eller udføre selve konsolideringen. Vi tilbyder også simple optimeringer der blot forbedre og/eller kost reducere det din virksomhed blot gør idag.

Måske ville den bedste løsning blot være at skabe mere plads i ressource planlægningen, ved at anvende eksisterende løsninger/standarder, derved frigive dine ressourcer til at øge sit fokus på det der virkelige giver mening og værdi for din forretning. 

Infrastruktur ressourcer bør anses som et yderst vigtig aktiv for din virksomhed, da netop dette område af IT Afdelingen kender kompleksiteten og motoren for forretningen.

Inddragelse og ændring af denne gruppes position når det kommer til overvejelser omkring sourcing/outsourcing, bør være tungt vejende i ledelsens beslutning om at søge efter optimeringspotentialer. 

TESOIT hjælper med alle faser af sådanne overvejelser, og kan samtidig rådgive hvilke kulturelle skridt man bør tage i en stærkt øget konkurrencepræget verden, og derved ændre fokus på blot at skære ind til benet, til at inddrage sine kernemedarbejdere til at øge ens forretningsgrundlag.

Infrastruktur optimerings potentialer

En åben dialog om de områder der kunne råde bod på kost reducering, hvor et hvert samarbejde vil blive holdt fortroligt. Analysen bør inddrage interne ressourcer, hvorfor det rigtige approach er essentielt. Ønsker du blot at optimere din processer overfor forretnings øget pres mod IT Afdelingen, anbefaler TESOIT at tage dette i små bider for at vænne kulturen til den mere firkantede måde at få leverancer fra IT Afdelingen.

Bestil en analyse af din IT Infrastruktur hos TESOIT. Indgangs vinklen til sådan en rådgivning kunne typisk værre en af følgende:

  • Køling er ikke designet korrekt
  • Optimering af Infrastruktur leverancer
  • Process Implementering
  • Performance udfordringer
  • Gennemgang af kabling
  • Dokumentation af din Infrastruktur halter
  • Generel "Hvor står vi / Hvilke muligheder/udfordringer står vi overfor".
  • ITIL Process rådgivning/Implementering

"...The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it..." michelangelo